niedziela, 12 października 2014

Antyoksydacyjny koktajl - jarmuż + mango + jabłko + banan

 Z jarmużem spotkałam się w tym roku oko w oko. W tamtym gdzieniegdzie pojawiał się na nielicznych blogach. Jeśli chcielibyście poczytać o jego właściwościach zapraszam tu - ziołowy zakątek.
Zapraszam Was na pyszny jarmużowy koktajl



Antyoksydacyjny koktajl:
  • 2 liście jarmużu
  • 1 jabłko
  • 1 banan
  • 1/2 mango
  • 1 szklanka wody



Jarmuż obrywamy z łodyżek, jabłko pozbawiamy gniazda nasiennego, pozostawiamy skórkę, mango obieramy ze skórki.
Tak przygotowane owoce miksujemy razem z woda mineralną. 
Podajemy tuż po przygotowaniu.
Proste i pyszne....Smacznego



2 komentarze:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...